2011. július 22., péntek

13. nap: Carrion de los Condes-Sahagún

Sziasztok:)
A tegnap estehez meg hozzafuznem, hogy volt konyha azon a szallason, ahova a holland lany tartozott. En megkerdeztem, hogy beengednek-e fozni... Azt valaszolta, hogy "Persze!!" ugyhogy bevasarlas utan szimplan besetaltam, es elkezdtem fozni a tejberizst. Mondhatom, borzaszto pofatlannak ereztem magam..... Jaj, szornyu volt. Csak megfoztem, aztan elhuztam a csikot.
Reggel, aki kiengedett apaca, eleg hatarozottan a kezet nyujtva mondta, hogy "euro"... Hat oke, ami aprom volt, azaz kb 3 eurot odaadtam Neki... :)

A mai nap 17 km-es sik, kietlen, telepules nelkuli tereppel kezdodott. Egy csomo zarandok ment, raadasul mindenkit latsz magad elott. A terep total lapos, semmi mini-emelkedes vagy lejtes..... buzamezok, az ut kb. masfel autonyi szeles, feher murvas-poros ut (szegeny cipom vilagosszurkenek nez ki.:D ), nehol egy-egy fa, amugy par bokor az ut mellett. Ezalatt en az Annatol kapott Louis Armstrong-ot hallgattam:D Itt talalkoztam ujabb magyarokkal: 3 fiatal, egyutt jottek. 20 km utan na kivel talalkoztam? Marc-kal, a belga ferfival.:D Megorultunk egymasnak, aztan vegig egyutt jottunk Sahagunba. Most epp egy tomegszallason vagyok, 60 fos, majd teszek fel kepet.:D Itt ujabb 3 magyarral talalkoztam, es most igy a gep elott ulve ram akadt az a 19 eves nemet srac is.... :D hihetetlen.:D
ennyit a marol:) 37 km a mai tav. jojjenek a kepek:



valami templom kifele menet Carrion-bol 

 ujabb napfelkelte

ilyen taj volt az elso 17 km-en keresztul 

ilyen a tobbi 20-on keresztul

ooo a szallasrol nem teszi fel a kepeket.... :( megprobalom a kovetkezo bejegyzesben:)
Puszi!:)

4 megjegyzés:

  1. Adél, nagyon izgi az egész, kiváltképp ezek a búzamezős képek, simán egy fotóművészeti munka darabjai lehetnének cereal alternative:) címmel:)
    Ne felejtsd el! Bár tudom, az időtlenség leple alatt nem is kell, hogy eszdbe jusson, de július 23-a Bmama névnapja! Írj neki valami szépet!
    Nagyon izgalmasnak tartom, hogy már-már mint régi ismerős üdvözlöd a zarándokokat.. e egy tiszta, érdek nélküli kapcsolathalmaz, ami ritkán adódik a civil életben:)
    Nagyon klasszul haladsz, csak így tovább.. egyébként tegnapról mára két jókora vízhólyag lett a lábamon, egyik a bal nagylábujjamon, a másika jobb kis lábujjamon.. nem tudom mire vélni, csakis a szolidaritásra foghatom:)
    A vállam is fáj, mintha mindig egy jó nagy backpack lenne rajtam:)Most gondolom, nem hiszed el:)
    Pedig így van:)
    Lényeg, hogy Te bírod, én meg nem aggódom, hiszen aláírtam Túrá Zoltánnak, hogy egy nem aggódó anyuka:)
    Ehhez tartom magam:)
    Puszillak és Eszti is..:)
    Anya

    VálaszTörlés
  2. Én is puszillak, ha màr Anya kihagyott a sorbol!!!

    VálaszTörlés
  3. Úgy írsz 37 kilométerről mintha a szomszédba ugrottál volna át :D Őrület :D Kíváncsi vagyok hogy fogják tartani Veled a tempót az itthoniak.
    Sokszor puszillak. Élvezd ki minden percét :)
    RRRRrr

    VálaszTörlés
  4. Rrrrrrrr jaaj vartam mar hogy irj!:)) Haaat... szerintem nincs otthon olyan ember sok, aki egyaltalan akarna gyalogolni ennyit, nem csak velem versenyezve, hanem ugy amugy sem....:)
    Anya, ez tokeletes hipohondria, amit muvelsz.:D

    En is puszillak mindannyiotokat sokszor:)

    VálaszTörlés