2011. július 23., szombat

14. nap: Sahagun-Reliegos

Haho Minden Kedves Olvasom!:) (mennyire jo erzes ezt igy irni... :D )
Hat tegnap este miutan irtam, csaptunk egy nagy oda-vissza masszirozast a legujabb magyar ismeroseimmel, es meg Juanez, a 19 eves nemet srac is becsatlakozott. Nekem annyira szetpasszirozta a hatam, hogy az valami irtozat. Na ennek koszonhetoen 11-kor tettem le a fejem, es nem volt idom meg az elkovetkezendo idomet es km-eket sem egyeztetni. Magyarul kabe semmire sem jutottam tegnap.
6 utan ma reggel nagyon nehezen kivertem magam az agybol. Ugy ereztem magam, mint egy zombi (ilyen faradt a camino-n eddig meg nem voltam...), es 3/4 7-es indulas utan csak masfel ora gyaloglas utan ment ki az alom a szemembol...
Egyedul mentem, alig volt zarandok, utolag kiderult, hogy azert, mert megy kb 40 km-en keresztul eszakabbra egy alternativ utvonal, es azert mentek arra tobben, mert romai kori romok meg hasonlok vannak, tehat szebb es latvanyosabb az az ut. (en errol nem tudtam... lehet talan ott mentem volna, mivel a mai kegyetlen unalmas volt)
Na igen.... a terep tenyleg hihetetlenul egyhangu, egyenes, es unalmas volt. Egy ido utan megint talalkoztam Marc-kal... Igazabol nem esett annyira jol a tarsasaga... Szoval nem volt jo, hogy egyutt mentunk idaig. Na mindegy. Holnap en mindenkinek megmondom, hogy egyedul akarok menni.
Erdekes, hogy minden egyes kilometert labbal teszek meg. Szo szerint erzem, ahogy preselem a labamba a metereket... A borom nagyon hamlik, mar majdnem kifogytam a kremekbol, ugyhogy ma veszek valami olcso testapolot.
A mai napon 31 km-t tettem meg, eddig osszesen 445,8 km van a labamban.:D Es mar ki is szamoltam a tovabbi menetet, es szuper, hogy nem kell sietnem, es elegendo idom lesz Santiago-ra, es Finisterre-re is...:)
Kepek:
a tegnapi szallas bejarata 

igy nez ki az alvo resz: a fakkokban 8-8 szemely tud aludni 

 egy legterben van persze az alvoresszel: a konyha, es a furdo resz

ma reggel mentem at ezen a hidon 

 a ma reggeli napfelkelte (ha unjatok a napfelkelteket, legyszi szoljatok. szamomra megunhatatlan:) )

 vagtaban lefenykepeztem magamat. Eszter, bocs, hogy nyitva maradt a szam.:D tudom, utalod.

 adomanyosan mukodik: veszel, es fizetsz a konzerv dobozba, amennyit gondolsz.

 a mai menet ilyen stilusban zajlott

 egy kisvarosbeli templom

 a nap masodik fele pedig ilyen ut mellett ment.

 mekkora igazsag!! felul, bal oldalt: NO PAIN, NO GLORY....

a mai szallason egy zuhanyfulke ilyen:D 

 a konyha

 a haloresz

es a wc, valamint a kezi mosoda reszleg.:D

Mara ennyit:)

3 megjegyzés:

  1. Adél,nagyon jó Téged olvasni.. mindig nagyon várjuk, hogy jöjjenek az új élmények:)
    A nagy izgalmatlanság is izgalmas ám, Neked is és nekünk is:)
    Puszillak, és sok erőt holnapra. meg kitartást.. a többit privátban:)

    Anyja:)

    VálaszTörlés
  2. szia Adél, Ágica vagyok:D ügyes leány vagy, nagyon szépek a képek, egyedüli bajom az, hogy nem lehet őket lájkolni, de lehet, idővel a blogokat is update-olják a zsenik, hogy ezt is meglehessen tenni. kitartást neked!!! képzeld, még Koky is olvassa a blogodat, tudod, akinél Lost-ot néztünk:)) majd add, kérlek le a Skype-címedet, mert ha nem találkozunk, mielőtt elmennék, akkor majd Németországból, jó lenne, ha tudnék beszélni veled. sok puszi:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Adél, Qti vagyok. Eddig is szorgosan követtem életed minden lépését, ezentúl sem adom fel. Le a kalappal előtted, nagyon ügyesen 'vágtázol' a dombokon, szurkolok hogy végig tudd csinálni épen és egészségesen. Tök jó hogy így képeken is követhetünk téged. A mai képen ami feltűnt az az, hogy vékonyabb az arcod! Azért egyél rendesen.
    Anya, apa, öcsi, és én is sok sok puszit küldünk!

    VálaszTörlés