2011. július 31., vasárnap

20. nap: Villafranca del Bierzo-O Cebreiro, 21. nap: O C.-Calvor, 22. nap: Calvor-Portomarin

Hu..... Basszus nem volt net.
a 20. napon meg fajt a hasam neha, meg a talpam elkezdett egni de nagyon.... Ugy, hogy fajt, ha felemelem a labam. Vegig Agival mentem, nagyon nagyot beszelgettunk.:) Aztan volt egy baromi nehez kaptatos resz, ott Agi le is hagyott, es ott ereztem eloszor azt, hogy milyen, mikor nincs SEMMI energiam.... annyira lassan mentem, hogy az mar majdnem egyhelyben maradasnak szamit... Akkor pl. fel orat le is doltem arnyekba vizszintes helyzetben, az kicsit segitett.... Aznap este egy srac adott izotonias italt (pedig nekem is volt meg), meg ittam egy tomenyet, hogy lefertotlenitsem az emeszto rendszerem, meg natur yoghurt ketto... Masnap pedig egyenletesen terheltem a gyomrom, kezdve reggel ket kolbaszos-sajtos szendviccsel.:D Na ezen a bizonyos napon vegre egy honap sovargas utan megkaptam kolcosnbe az into the wild zenejet hallgatni, es dogmeleg volt, de en a meredekebb lejtokon futottam, es meg szinte tancoltam is menet kozben:D hihetetlen energia tultengesem volt:D
Egyebkent most igy negyen teljesen egyutt megyunk, egy idoben is kell odaernunk. Napkozben, ha valaki ugy akarja, kulonvalik a tarsasag teljesen, meg amugy is mi Agival egy tempoban haladunk, a fiuk pedig kisse lassabban. Aztan menet vegen egy helyen vagyunk, egyutt eszunk, rengeteget beszelgetunk...:)

A mai napon 27-et mentunk, es Sarria-ba ertunk, ami picivel tobb mint 100 km-re van Santiago-tol. Es ozonlottek ki a turistakent viselkedo, mini hatizsakos (termeszetesen a bazinagy camino-kagylo ott lifeg rajta), vadiuj, port meg nem hirbol sem ismero cipos "zarandokok". Mivel 100 km megtetele kell minimum ahhoz, hogy megkapd a compostela-t, es ittr Spanyolorszagban a compostela nagy erteket kepvisel a CV-kben.... Na ugyhogy elegge felidegesitettek. A vegen a fiukhoz csapodtam,beertunk Portomarinba, ahol delutan 3-kor mar betelt az egyik albergue... Mert persze ezek a turistak taxival vitetik a cuccukat, es telefonon le lehet foglalni elore a helyet, es sokan elnek is ezzel... Szoval lenne egy masik, amirol kiderult, hogy meg most is van hely,  (amugy 6kor nyitott), de mi ugy dontottunk, kiprobaljuk a parkban, szabad eg alatt alvast egy szal haloszakkal.:D edzodni kell a finisterre-i tengerparti alvasra.:D na es kepzeljetek, volt egy darab uszomedence is, delutan 3-tol este 8-ig 1 euros belepovel. hat mi oda becuccoltunk, csobbantunk is, es megprobaltuk kisse csokkenteni a kulonbseget a feher hasunk es a barna vegtagok kozott:)
Na ugyhogy ezutan megyek vissza a parkba.:D
Csutortok reggel Santiagoba erek, vasarnap Finisterre-be!:) Annyira hihetetlen....


a FRANCBAAAAAAAAA nem mentette el az egeszet, a kepekkel! nem frissitek. puszi

4 megjegyzés:

  1. Na Adél, ez teljesen Rád vall, hogy van szállás, de Te (TI) inkább kint alszotok.. :):)kíváncsi vagyok, nem fagytál-e meg abban a vékony hálózsákban..De jól csinálod,. nagyon hajrá.. és tényleg hihetetlen, hogy már "csak" ennyi km van hátra.. hát majd Te is beírod a CV-dbe:)El tudom képzelni a sok spanyol értelmiségi sznob mit fizet ki ezért a pecsétért:)
    Nagyon szurkolok, hogy a maradék kmek gyorsan fogyjanak, és épségben, jó érzéssel, rengeteg élménnyel érkezzél először Barcelonába, aztán haza:)
    Puszi és öleléshalom: Jóanyácska

    VálaszTörlés
  2. A belső utakon zarándokló nem kapja fel a vizet a sarán kotló - hogy a vulgárisabb verziótól most tekintsünk el - felszíni hömpölygésétől. Esetleg ártatlan arccal szól: Mutasd a pecsételős könyvedet, s megmondom ki vagy! A szomszédból jössz, s máris kivagy?

    VálaszTörlés
  3. Ezek a turigrinok minden pecsetet hirdeto helyen es boltban megallnak, hogy teljen a pecset... -.-"

    Tamas:DDD jot mosolyogtam a kivagy(ok) szojatekodon.:DD

    Es igazad van, csak mikor feltoltogettem a kepeket, az idegesito.

    VálaszTörlés
  4. tök jók a képek, most megstolnék egy olyan lecsót:)))
    és tényleg lassan már fehér a hajad.
    szerintem totál megérős ennyit gyalogolni, olyan szép helyeket látsz-- puszik puszik és beszéljünk.
    puszi
    eszter

    VálaszTörlés