2011. július 16., szombat

5. nap: Ayegui-Torres del Rio, 6. nap: Torres del Rio-Navarrete, 7. nap: Navarrete-Ciruena

Jaj olyan bena voltam en is, meg az eddigi napok is internet kerdeseben... Az 5. napon en azt hittem, nincs net, ahova beertem, erre masnap reggel 6-kor indulaskor lattam meg egy tablat a bejarat folott: "INTERNET" felirattal. Sajnalom....

No par szoban: 5. nap: eleg unalmas volt, vegig egyedul mentem. Az csak meg unalmasabba tette, hogy keves varos akadt az utunkba, igy nagyon egyhangu az egesz. Egy varosban talalkoztam egy, mar azelott is latott lannyal. Szoba elegyedtunk, kiderult, hogy 19 eves es mexikoi, es eddig egy (foleg kelet-)europai korutat tettek a barataival, most camino-n van a hugaval, aztan Barcelona-ban marad, aztan Roma egy-ket honapig, es januarig mindenkepp itt marad Europaban, valoszinuleg Spanyolorszagban.... Annyira durva.:D

Borus es hideg, szeles volt az ido. Ezen a napon vettem elo eloszor zenet. Csomoszor enekeltem teli torokbol bele a szelbe.:D Nagyon elvezetes! Nem tudom eldonteni, hogy zenevel, vagy anelkul van tobb ertelme. Mert eddig a zene nelkulre szavaztam, de a zene kulonbozo erzelmi allapotokba tud sodorni, es ezaltal az egesz nagyon intenzivve valik, es elvonatkoztatsz a testi szenvedesektol.:)

(Anna, csomo szamban most hallottam meg eloszor, hogy van csello, es radobbentett, hogy nagyon hianyzik, hogy hallgassalak Teged jatszani.:( )
A tav 27,4 km, a szallas draga is volt, meg undok a recepcios fiu. Ja es igen, ezen a napon ettem eloszor fott kajat, miota elindultam otthonrol. 10 euro, menu de peregrino, eloetel: salata, foetel: en lazacot kertem fott krumplival, desszert: vanilias puding, egy pohar bor, es fel liter viz.:D

6. nap: Nagy esemenytelenseg megint.... elkezdett vegre sutni a nap. Volt ket spanyol srac, akikkel 10 km-t egyutt kellett mennem, mert aranyosak voltak, elgagyogtunk nagy nehezen angolul, de csak nem akartak elhagyni engem sehol (mert sokkal jobban szeretek egyedul menni...). Jaj es kepzeljetek, izzado fejjel, megviselten, turacuccban a 6. napon megkaptam, hogy "Gyonyoruen nezel ki." :D (igen, az egyikojuk mondta) hat mit ne mondjak.....:) elegge mosolyogtam magamban, de nagyon jol esett.:D  Na de Ok megalltak Logrono-ban, en meg mentem meg 13 km-t, szerencsere immaron egyedul.
Logrono utan nem birtam tovabb a hoseget, lekaptam a polom, es folytattam melltartoban. Ihletet kaptam a felmeztelen oreguraktol, akik a varos utan jovo setanyon setalgattak es suttettek a hasukat... :DD
Es beertem a szallasra, ami (most akadtam bele eloszor ilyenbe) adomanyos volt.:D Emellett konyha is volt, minden tiszta es felujitott....... Szuper!:D Mentem is a szupermarketbe (supermercado) bevasarolni, es foztem aztan magamnak tejberizst, meg lecsot.:D ja igen, ezen a napon 33,3 km.

7. nap: a ma: 34,9 km, most Ciruena-ban vagyok. Mint tegnap, ma is lathattam a napfelkeltet. Annyira gyonyoru! Megunhatatlan.:) Itt csak 7 korul kel fel, es ha nincs felho, mindig pont a hatam mogott van.:) Csinaltam egy csomo fotot. Reggel osszfutottam egy egyutt bandukolo holland lannyal, meg egy magyar, 30 koruli novel. A holland beszelt-beszelt angolul, a magyar alig mukkant meg, azutan is, hogy magyarul mi elkezdtunk beszelni. Le is maradt rogton. Szerintem a holland tarsasaga faraszto lehetett Neki.:) A holland lannyal mentem egy darabig, de aztan en egyedul akartam maradni, ugyhogy megalltam, O meg szerencsere nem vart meg.:)
Ezeken kivul a mai nap vegtelenul unalmas, hosszu, es szenvedos volt. Amugy a tavokat egyre gyorsabban teszem meg, mivel ma is pl. fel 7-es indulas utan a szallasra ertem 3/4 3-ra.

A szallasra tok merges vagyok! 13 eurot elkernek, mert kotelezo modon reggeli is van benne, es nem lehetett ugy, hogy ne legyen. Van konyha, de nem lehet fozni..... (van meg majdnem fel kilo rizs a hatimban.:D)
Raadasul a ferfi ugy beszel nekem spanyolul, mintha gyengeelmeju lennek (amugy mindenkivel). ugyhogy a legkor nem tetszik tulsagosan... Harom okbol maradtam: mert 5,9 km-re van a kovetkezo szallas; mert innen, a barbol ingyenes a net (most innen irok boszen Nektek:D); es mert holnap reggel felreteszem a gyumolcsdelelottomet, es ugy, de ugy bereggelizek, hogy ugy erezzem, megerte a penzt.:DD

Jaj, es leegett hatulrol a vadlim nagyon..... vicces.

Kepek:
3. nap, a 40 km-es:

 learatott buzamezo

napraforgotabla kozott is vezetett az ut

 munka.

 Aznap volt egy nagyon eros emelkedo. ilyen a kilatas a tetorol...:)

a hegy tetejen: vas zarandokcsoport


4 megjegyzés:

  1. nagyon ügyes vagy, kicsim!
    Annyira fura, hogy nem szólsz a vízhólyagokról, izomfájdalmakról, és még azt a nyavalyás fél kg-os rizst is cipeled:):)
    Vigyázz magadra, 200 km körül jársz, a negyedét már meg is tetted:)
    Nagyon izgalmas, szurkolunk.
    Itthon minden rendben, nagy a meleg, Annán vízhólyagok vannak a sétától vagy a kosarazástól, szolidál:)
    Puszi, vigyázz Magadra és jó utat kívánunk:)
    Anya

    VálaszTörlés
  2. Szia Adél!
    olvasom bőszen, amit írtál bőszen, biztosan jó neked:)))
    kajálj is rendesen!!! az nagyon fontos, hogy legyen erőd.
    igazából nem tudok mit mondani, csak közhelyeket, de kitartás, a táv egyre fogy, Te meg csak egyre erősebb és erősebb leszel. Meg hát gondolom élvezed is.
    énekelj is bele szépen a szélbe, hagy halljanak szép magyar hangot. A fiúk meg hagy dicsérjenek, igazuk is van.
    Naturelle:)))

    sok puszi és megint kitartás, meg ügyesen, meg vigyázz magadra, meg az összes jókívánságom.
    puszillak:)
    eszter

    VálaszTörlés
  3. Olyan dragak vagytok!...... :) Eszem rendesen:) nincs nagyon fajdalom, na de mindjart irok egy bejegyzest:D

    VálaszTörlés
  4. Szia Adél!
    Nagyon izgalmas a blogod, alig várom az újabbnál újabb bejegyzéseket. Annyira jó a beszámolókat olvasni, mintha én is részt vennék egy kicsit az úton. Gyönyörűek a képek! :)
    Nagyon sok puszi, és kitartás! Flóra

    VálaszTörlés