2011. július 17., vasárnap

8. nap: Ciruena-Belorado

Haho!
Kijelenthetem, hogy ettem annyit reggel, hogy megerte azt a penzt.:D Kb. 7-8 szelet bagett piritos vajasan-lekvarosan, plusz nagy bogre meleg tejeskave:D
Egyebkent kesve indultam, 3/4 7-kor. Erre mikor kilepek, kiderul, hogy teljesen be van borulva, es szemerkelo, de biztos, hogy meg orakig tarto eso esett. Oke, fel az esokopenyt. Elindulok, a kedvem sem a legjobb, negyed ora mulva rajovok, hogy nincs jel, nincs nyil. Visszafordulok. Meglattam a tobbieket az ellenkezo iranyban, gyorsan elindultam arra. mentem mar majdnem fel oraja, es radobbenek, hogy ott hagytam a botokat a szallason...... A FRANCBA. Gondolkodtam, hogy visszamenjek-e ertuk... De Anya, vissza akarom Neked hozni, mert tok jo lenne Neked utana augusztusban.:) Nekem annyira nincs szuksegem ra, de kidobni tuti nem fogom.
ugyhogy egy ora veszteseg es plusz kb 4-5 km utan vegre iranyban vagyok, teljes maganyban a buzamezok kozott, a szemerkelo, amde alattomos esoben.
Anya, a bal cipomon a varras egy helyen elengedte magat, egy res lett ott. Majd vissza kellene vinni a boltba.(Azt nem tudom, mikor... de mindegy.) Es persze masfel ora utan beazott mindketto, a bal rendesen vizpumpakent uzemelt. En meg siettem. A nap folyaman mindharom zoknimat felhasznaltam, hogy legalabb egy rovid ideig erezzem a szaraz lab felemelo erzeset.
Egesz nap zene ment a fulemben... A nap elejen par oraig nagyon nem volt jo kedvem, kicsit bosszus, de inkabb levert volt a hangulatom. A zene, a delre elallo eso, es 1-re kitisztulo ido (meg a nap is kisutott bagyadtan) azert vegtere is javitott rajta.:) Neha elszemezgetek egy-egy buzakalaszt, hogy megegyem... Kicsit maceras, de idom az van.:D
Volt egy tok vicces madar, annyit nevettem rajta.....

Igy repult, es mindig mikor feljutott a "csucsra", csipogott egyet.:DDD es igy korozott felettem:D
A szallas csak 5 euro, van konyha, es FA agyak vannak:) Kepzeljetek, egy Arizona-bol jovo bacsival vagyunk egyelore ketten a 12 agyas szobaban.:)
Ettem egy zacskos levest, fott rizst, par szelet megpiritott kolbaszt, egz lapkasajtos-minikolbaszos baguette-szendvicset, es egy cerbona szeletet.:) Fejedelmi volt. Majdnem kipukkadtam.
Amik hasznosak mindenkepp: a mikroszalas torolkozot teszem az elso heyre, felbecsulhetetlenul praktikus. A halozsakom, a zokniaim szinten ide sorolandoak. Vicces, mert Anya, a kartyaolvasod is jol jon, tegnap es ma is.... Eszter, bocsi, Anya ramtukmalta a  turkiz szinu fenyvisszavero tepozaras cuccaidat! ma feltettem, hogy a kodben nehogy elussenek, de nem tudom, hasznat fogom-e venni...
Anya, igazad volt: az ovtaska is olyan, amit muszaj vinni. Es vegul az esokopeny is szukseges, mar masodik alkalommal.
A legdurvabban bevalt dolog az IKEA krem, meg a koromviragkrem. Utobbit foleg leegesre hasznalom, ugyanis "tulzott napozas utan kulonosen ajanljak".
A mai nap 28,8 km-t mentem, ezzel pontosan 242 km van a labamban.:) Fajdalmak.... Ma eljutottam oda, hogy nem ereztem egesz nap egyszer sem a taskat, hogy huzna a vallam.... inkabb a medencecsontomnak faj jobban, mint a vallamnak. Izomfajdalom mostmar nem a vadliban van, hanem a csipomon ketoldalt, mint korizaskor.:) kulsocomb:D ja es igen, a combom is inkabb elfarad mostmar, mint a vadlim. Kb. ennyit a fajdalmakrol.

Kepek:
7. nap, azaz tegnap:

 napfelkelte
 kezdodott tegnap ez a voros sziklas resz
 napfelkelte, 2. kep (az elozo csak kozbeekelodott) kontraszt az eg, es a horizont kozott
 Annyira vicces ez a sovenyforma:D epp akkor "szepitgette" a bacsi:)
 Buzamezok a vegtelensegig
 Ilyeneket ragcsalok utkozben:)
 Napraforgo
 Ciruena, 1. kep: olyan ez a varos, mintha a sims-bol lepett volna ki.
 Ciruena, 2. kep: egymas mellett egy csomo ugyanilyen haz.
Ciruena. Ikerhazak. :/
A mai kepek: kov. bejegyzes.

4 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy a sims-et mintaztak errol a varoskarol :))
    Nagyon ugyes vagy, tovabbra is kovetem a bjegyzeseid.
    Pusziii

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Azt a madárfélét én is ismerem, és tényleg iszonyat vicces:)
    a simses házon is sokat nevettem, tényleg totál ilyenek a sims3ban:)
    a képek csodálatosak adél, a búúzás is meg a napfelkeltések is. Ügyes vagy
    Talán akkor mát átértél a holtponton, ha nem fájnak a dolgaid:)
    puszillak, használd a krémeket, egyre kevesebb lesz a súlyuk. És egyél!!! legyen erőd, így is tuti nagyon sok le fog rólad menni.
    Észrevetted már, hogy mindened kisebb, könnyebb, vékonyabb?:)
    eszter

    VálaszTörlés
  3. ...nahátnahát ma sem volt internet Adélnak..tudatom mindenkivel, él és jól van, ma 35 km-t tett megés Tardajosban van:)jókedvű, jól van, lelkes.. és vidám:)
    Szurkolunk Adél nagyon,és már nagyon várunk haza,pedig még sok idő van hátra:)
    Remélem, a cipőd kibírja majd.. Te kibírod, az biztos:)
    Puszi és hiányzik az élménybeszámolód.. meg Te is kisleánykám:)
    Puszi.

    VálaszTörlés
  4. Eszteeeer mindig annyira orulok, mikor irsz:))
    (persze igazabol minden megjegyzes lattan es elolvastan majd szetvet a boldogsag, ugyhogy irjatok:) )

    koszonom a dicseretet:) a termeszetben konnyu szep kepeket csinalni.:D a vegen meg unalmas lesz a makro es a tajkep.:D

    Anyanak igaza volt:)
    Noemi, koszonom, hogy olvasol:)

    Puszi Nektek.:)

    VálaszTörlés