2011. július 20., szerda

9. nap: Belorado-Atapuerca, 10. nap: Atapuerca-Tardajos, 11. nap: Tardajoz-Castrojeriz

Megint nem volt net, es nem en voltam a bena.:)
Sziasztok!:)
Na megint egy kis osszefoglalas... Azt meg nem irtam amugy, hogy mar reg elhagytam La Rioja megyet, most Navarra-ban jarok, vicces, nemsoka asszem mar ezt is magam mogott tudom.:)

9. nap:
Ezen a napon 30,2 km-t mentem, idobeli indulassal. Kora reggelre az alabb linkelt zene a fulemben olyan, mint a mez. Simogat.:) http://www.youtube.com/watch?v=9B-h1EEsKDA  Ezen a napon volt egy ures, 12 km-es szakasz. Elotte osszetalalkoztam ket francia novel, es egy belga ferfival, egyutt mentek, nevetgeltek. Odacsapodtam en is, es beszelgetessel es hihetetlen jokedvvel telt ez a 12 km.:) Kozben talalkoztunk egy visszafele tarto zarandokkal, akit megloptak, adtam neki en is egy kis aprot; aztan egy szinten visszafele tarto LOVAS zarandokkal... O par eve Europa-korutra indult, egyedul, lohaton... Lattunk ozeket atfutni az osvenyen, meg egy siklot.:) Es ezen a napon talalkoztam uj magyarokkal:) 3 fiatallal, es kulon ket idosebbel. Utobbiakkal, Agival es Imrevel azota mindig egy helyen szallok meg, Veluk szoktam enni (ma is ez lesz):)
Vegere egyedul mentem megint, es fujt erosen a szel... Eszternek koszonhetoen ismerem ezt a zenet, szamomra epp ebbe a szituacioba valo: http://www.youtube.com/watch?v=mVQpfoqsY8Q
Meg egy erdekeset elmeselek: van egy kanadai csalad.... Fiatalasszony, aki 5 honapos terhes, a ferje, kisse idosebb, a ferfinak a gyerekei: egy 13, egy 17 eves fiu, egy 19 eves lany a portugal baratjaval, meg a kozos gyermekuk, kb. 3 eves lehet..... Hihetetlen nagy vallalkozas.

Kepek:
 ujabb napfelkelte:D

borzaszto ez a kep, Anya, csak Miattad tettem fel.:)

 a lovas zarandok

 pipacs:)

 az Uton

 ez szamomra kicsit fura latvany volt: buza kozepen par teglalapnyi napraforgo. erthetetlen.

naplot irunk egy roman lannyal. (kinn el Olaszorszagban, es neherzen tudott angolul, igy nem beszelgettunk sokat)

10. nap:
Viccesen indult ez a nap: rovidgatyaba feloltozve mikor indulnek, kiderul, hogy csepereg. Mire felteszem benn a kabatot, elall. Aztan negyed ora ujabb jeltevesztes es kovalygas utan vegre elindultam.:) Nagyon hideg volt a reggel, irtozatosan faztam... Hegymenettel kezdodott, a tetejen egy fennsikrol fotoztam napfelkeltet, es egy zarandokoknak keszult, kavicsokbol kirakott jatekot:

Burgos-ba tartott az ut, 21 km volt onnan, ahonnan indultam. Ezt megallas nelkul teljesitettem 3 es fel ora alatt!... :O nem tudom, hogyan... Lehet, nem pontos ez a 21 km. Mindenesetre a varos elott kb 8 km-t kellett setalni az ipartelepeken keresztul:

Ezen hatalmasat nevettem:DD A spanyol Auchan.:DD (Eszter, segits... a rigo spanyolul igy van?:)) )

Osszetalalkoztam a belga ferfival, Marc-kal. Hallotta, hogy a burgos-i katedralis csodaszep, nezzuk meg! Elmentunk, kb. 1 orat ott toltottunk. Tenyleg gyonyoru! Ime nehany kep:










 Ez az utolso a varos kozpontja. Tok jo setany, meg park van megcsinalva a folyo mellett.:) Utolso 10 km-t egyedul folytattam, de Marc ujra beert, es beszelgettunk egy csomot. A szallas donativo volt, de semmi se volt benne, igy nem adtam tul sokat.:D Talalkoztam egy 19 eves nemet sraccal, O nemetorszagbol jon, ez a 72. napja.:)

11. nap:
Ma reggel ezzel a sraccal lenyomtunk 10 km-t, de hihetetlen gyorsan megy.... aztan szep lassan rajott O is, hogy nem megy egyutt, es elvaltunk. A mai nap az esemenytelensege volt ujra.... Agival es Imrevel ujra talalkoztam, Ok is itt szallnak meg, Castrojerizben. Egyebkent 30,5 km volt a tav, es epp egy kempingben vagyunk, egy tornateremben berendezett szallason.:D

A labamon a labujjakat viseli meg legjobban ez az egesz gyaloglas. Meg nap vegere a sarkaim fajdulnak meg meg. Amugy eszrevettem magamon, hogy fogytam:D En, aki sose veszi eszre senkin.:) na jo, de en a nadragokon erzem. Ami feszult rajtam eddig, az most elegge lotyogosse valt. Meg a hasamon latom meg elegge.


Kepek legkozelebb. puszi

6 megjegyzés:

  1. Adél, nagyon szép lehetett Buros,a képek alapján:)
    És nem rossz Rólad a kép:)
    nagyon hálásak vagyunk,hogy ilyen lelkiismeretesen és lelkesen tudósítasz:)
    Izgalommal várjuk mindig, estefelé mér türelmetlenül nyitogatjuk a blogodat:)
    Puszillak és sok erőt a holnapi naphoz is!
    Klassz csaj vagy:)
    Anya

    VálaszTörlés
  2. Jaj, és az a labirintus is nagyon érdekes:)
    Na meg az Auchan:) Megmosolyogtam:)
    Jó dolog néha azért magyarul is beszélni,igaz?:)
    Vigyázz Magadra, szurkolunk!
    Puszi és ölelés...küldjük az energiát..majd Korzikán Te csak felszökkensz a hegyre, mi meg majd szenvedünk.)
    Pussz: Anya

    VálaszTörlés
  3. Szia Adél :)

    Az Auchan-nal kapcsolatban: ez egy francia szòjàték (hahaha a kedvenceim :)
    elöször a cég azért kapta ezt a nevet, mert a megalapitoja az "Hauts-Champs" nevu megyébol szàrmazott (magyarosan: osan :). De az AUCHAN szobol a francia fülek ezt is kihallhatnàk: "aux champs", ami azt jelenti, a mezökön. A termékek frissességére utalhatna a név. És ennek a forditàsa spanyolul az "al campo". És a réten rigok is vannak :)

    Na. :)
    Puszi ;)

    Anna (ezt most visszafelé irtam :)

    VálaszTörlés
  4. Ahoj Adél, remekül haladsz.A lovas zarándok nagyon ott van! Úgy néz ki, mint Steve McQueen a Pillangó című filmben két hetes mocsári bolyongás után. És a román lánnyal nem a mozgássérültek számára fenntartott padon terpeszkedtek?:)Ugye milyen jól jött volna, ha többet forgatod a kifejezések szótárát, amit kaptál? Amúgy meg a 2.napi kalapos kép címlapgyanús, csak tudd. Puszi Tamás

    VálaszTörlés
  5. szia Adél!
    ugye megmondtam, hogy fogyni fogsz! én is nagyon igyekszem, úgy látszik Barcelonaban nagyon vékonyak leszünk mind a hárman:))) a fiúk örülni fognak szeptemberben:))))
    Mamáék nagy érdeklődéssel olvasnak minden nap, és csodálkoznak, hogy már milyen sok látogatód van:)))) én is örülök neki, wow már egytized pásztó olvas!!!:)))

    héztvégén dolgozom. A képeid megint ámulatba ejtők és nagyon cuki vagy a képeken. Egyébként az arcod már vékonyabb is, és kicsit felnőttebbnek tűnsz tőle, jól áll. De tudod hogy mindenhogy szép vagy.
    Puszillak ezerszer, és szurkolok, de látom, már nem is kell, mert sínen vagy, lassan fél távnál tartasz:) büszkék vagyunk, újságolom is mindenkinek. puszipuszipuszi!!!
    eszter

    VálaszTörlés
  6. Anna, nagyon koszonom a hatalmas segitseget! elegge csavaros ez igy, de az meg vicces, hogy a spanyolok a "mezo"-be jarnak.... :DDD

    Tamas, igazad van a zotarral kapcsolatban, a paddal viszont nincs.:D

    Vicces, hogy Szerinted az olyan jol sikerult kep.:) bar eddig tenyleg az a legjobb.:D

    Eszter, koszi a zeneket! most epp nem tudom letolteni, mivel idom nincs annyi, de nemsoka.:) A fiuk orulni fognak szeptemberben.:D ez biztos.:DD

    Dragak vagytok:)

    VálaszTörlés