2011. augusztus 14., vasárnap

Barcelona - augusztus 14-e es 15-e

Sziasztok:) Ujra Adelkent irok Nektek.
Szoval, tomoren irom a programot:
Tegnap, immaron Annaval Elindultunk, megneztuk kivulrol a Gaudi hazakat, a Casa Batllo-t es a Casa Mila-t, de egyenesen folytattuk is utunkat a Sagrada Familia fele. Ott egy kis sorban allas utan vegre bentrol is megnezhettuk. Huu....... Annyira gyonyoruek az olomuveg ablakok! Es annyira.... formabonto es uj a stilus, amit kepvisel... :) nagyo nagyon tetszik.:) Utana elindultunk a Guell parkba. Eleg nagy, es egy dombon helyezkedik el az egesz. Tele van lepcsokkel, es kulonfele kinezetu oszlopos csarnokokkal, ahol rengetegfele zenesz, vagy zenekar jatszik. Volt afrikai kurtos, jazz zenekar, szitaros, egy csellista-hegedus paros...... Szoval hu, ez is nagyon jo volt. Persze a hireas mozaikos-hullamos padokrol sem szabad megfeledkezni...:D

Este kimentunk enni, es beultunk egy etterembe megkostolni a helyi nevezetes kajat, a paella-t, tulajdonkeppen rizs (talan curry-s a szinebol itelve, de az izen nem ereztem) tenger gyumolcseivel. Setaltunk meg egy nagyot ott a La Rambla-n, es hazajottunk.

A mai napon nagyon keson keltunk, szep lassan elkeszultunk, es irany a tengerpart!:) Mivel vaarnap leven kb. semmi sincs nyitva.:) Jo sokaig oltunk, es hazafele bementunk Annanak megmutatni a Parc de Ciutadella-t, es a Diadalivet.
Most meg ki fogunk menni setalni, holnapi terv a Mont juic.
Udv.:)

2 megjegyzés:

  1. Már előre isznak a hétfői nap bőrére,
    S álomittasan mennek vetkőzni pőrére,
    gasztronóm kísérlet volt a paella,
    gondolták éhesen este, hátha,
    jól sikerült nekünk is tegnap a Spanyolnátha.

    VálaszTörlés
  2. Hova tüntetek? Egy hazatértünk szép volt jó volt még ideférne...
    Üdv, egy Olvasó

    VálaszTörlés